PODRŠKA KRAJINI IZ REGIJE CENTRALNA BOSNA

Da je BPS SEFER HALILOVIĆ najorganizovanija stranka u Bosni Hercegovini pokazao je i predizborni skup regije Centralna Bosna. Tri hiljade ljudi koji su prisustvovali skupu imali su priliku vidjeti 95 kandidata BPS Sefer Halilović iz Regije Centralna Bosna koji su kandidirani za sve nivoe vlasti, čuti njihove biografije ali i obraćanje nosioca lista za sve nivoe vlasti.
Predsjednik regije Centralna Bosna gosp. Ibro Omerbašić poselamio je sve prisutne, zahvalio se na zaista velikom odzivu te poslao poruku da je došlo vrijeme kad zaista NAROD ZNA. Narod zna ko je pokrao ovu državu i milijarde donacija, narod zna da je dosta predizbornih obećanja i laži vlastodržaca, a poslije izbora sve po starom ili gore, te da je došlo vrijeme promjena i vrijeme istinski dokazanih patriota a to je sasvim sigurno BPS SEFER HALILOVIĆ.
Uz veliko oduševljenje Zenica je dočekala kandidata za člana Predsjedništva prof. dr. Muju Demirovića, i iskazala bezrezervnu podršku Krajini i ovom čovjeku iz naroda i za narod. Prof.dr. Mujo Demirović naglasio je pogubnost teze da je narod ispred države. „Mi je nosimo u srcima i netreba naglašavati da je ona prije svega. Kurdi i Palestinci su narod, ali nemaju svoju državu, prema tome garant svim Bosancima i Hercegovcima je Republika BiH“ kaže prof.dr. Mujo Demirović.
A snaga i jedinstvo BPS-a osjetila se i u gromoglasnom aplauzu koji je trajao nekoliko minuta, pozdravljajući na taj način i dočekujući predsjednika stranke gosp. Sefera Halilovića. Predsjednik se obratio prisutnima ističući da je BPS jedina stranka sa jasnim ekonomskim i socijalnim programom, da BPS zna kako otvoriti radna mjesta, zna šta će sa
krivcima koji su izdali narod, te da BPS ima veoma jak i stručan kadar koji je sposoban da iznese ovaj teret. „Dajte nam povjerenje, da za četiri godine izvedemo zemlju na selamet, a kriminal ,korupciju… i lopove smjestimo tamo gdje im je mjesto“, rekao je predsjednik Sefer Halilović.
Druženje je dalje nastavljeno uz prigodan zabavno-muzički program, u zaista pozitivnoj atmosferi.
Informativna služba
OO BPS SH Tešanj

O bps-sh-tesanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *