U SDP Karadaglije, već, najavljuju pobjedu na izborima 2012. godine

Informisanje građana i članstva SDP-a o implementaciji izbornih rezultata uspješno se nastavlja na prostoru općine Tešanj.

Sinoć, 17. aprila, održan je sastanak Osnovne organizacije SDPBiH Karadaglije. Sastanku je prisustvovalo oko trideset članova, a prisutnim su se u ime rukovodstva OOSDPBiH Tešanj obratili: Jasmin Smailbegović-dopredsjedavajući Doma naroda FBiH, Majid Unkić-poslanik u Skupštini ZDK, Vedran Kaser-vijećnik u OV Tešanj i sekretar OOSDPBiH Tešanj Emir Unkić Deba.

Vedran Kaser je upoznao prisutne o aktuelnoj situaciji u OV Tešanj, dok je Jasmin Smailbegović detaljnije upoznao o toku implementacije izbornih rezultata na nivou ZDK i FBiH.

Istaknuto je da je Osnovna organizacija SDPBiH Karadaglije, iako mlada organizacija, za kratko vrijeme postigla visok organizacioni nivo, a u prilog tome govori i prijem 17 novih članova u SDPBiH kojima su na sastanku uručene članske karte.

Optimizma u Osnovnoj organizaciji SDPBiH Karadaglije ne nedostaje. U Osnovnoj organizaciji SDPBiH Karadaglije ne sumnjanju u pobjedu SDP-a na Lokalnim izborima 2012. godine.

Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *