Kad porastem biću ekolog – Part 4

Pozdravljam potez administratora u animiranju nekih “čudnih” pojava na prostoru općine Tešanj. Tako i ja šaljem fotografije dvorišta Osnovne škole “HUSO HODZIC” u Tešnju.

Napomena, ovo sam lično sam sobom pokupio i jutros gledam još niko nije pokupio tamo u one zbirne vrece, cccccc.. i to cu morati

S poštovanjem,
Sefket Turalić Ćećo

O Tesanj Net

8 0 komentara

  1. Turalicu, Ja nisam čovjek koji uživa u nekoj virtualnoj borbi i pobjedi, jer čovjek koji nema klan kao ja nema što tražit na ovom portalu, tvoja konstatacija je samo tvrdnja da djeca grada Tesnja nemaju odgoja ni truna, ali postoje drugi mehanizmi rjesavanja ovih problema, umjesto ovih slika, svako treba prvo da odgoji svoje dijete da to ne radi, pa da i komsija vidi sta ne valja pa i on, nisu opstinske vlasti krive sto djeca nemaju odgoja…sto pojedine politicke partije omladinu navode na alkohol…hvala

  2. Moj desnica, prvo pročita jsve komentare sa naslovom “kad porastem biću ekolog – part taj i taj” … pa onda ponovno komentar.. ali pročitaj i komentare moje na te vijesti… i biće puno toga jasnije. ili ukratko, ovo je moje podbadanje istih ti koji su objavili slike i vijest, prozivaju nekoga i sami ne znaju koga i misle da će im i to čistiti Općina i radnicia RAD-a, u tome je kvaka.

  3. Zar je cistoca odnosno necistoca rijeke “cudna” pojava??? Zar je kanalizacija koja se izliva preko ceste “cudna” pojava???

  4. Nije ali to je tako već 30 godina i sada kada neko krene nešto i raditi e onda vidimo šta sve ne valja. Rješenje kanalizacije nije lako i neće se riješiti još za 10 godina ali treba gledati i druge stvari koje se pozitivno rade. Ne može građanin uslikati prljavštinu oko škole u MZ i prozvati općinske vlasti!?!?! Neće mu to čistiti Općina niti bih ja kao porezni obveznik to i dao, jer ima menadžment škole pa neka natjera da se čisti šta je njegov krug!!! Za svaku bačenu žvakaću znači trebalo bi zvati radnike RAD-a ili Općine, malo morgen…. Nisam ničiji glasnogovornik niti simpatizer niti član niti jedne partije, ali evo prije ovog PART koji je trebao biti 5, bio je jedan provokatniji koji Nedim nije objavio… Šta ima veze, meni lično ova rijeka i ne smeta imam začepljene sinuse već odavno, hehehhehehheee

  5. Za ono sto opcina sa nacelnikom na celu radi u zadnjih par godina na uljepsavanju grada mogu samo reci – SVAKA CAST.
    Kanalizacija nije rijesena ali se uredno naplacuje od strane RAD-a. Mislim da je RAD duzan da odrzaje kanalizacionu mrezu i da je cisti i samim tim sprijecava zacepljenje iste. Glupo mi je da se rijeka cisti od hotela prema disku a ne cisti recimo od Limana. E to sam se ja bunio i uvijek cu se bunit. Zar je problem ocisti onih 100 metara.
    Pa sjecas li se one akcije koji su ti pokrenuo kako ono bi “1000 vodokotlica” il nekako tako, i tad je smrdilo. Haman tad nisu bili sinusi zacepljeni. (hahahaha)

  6. I tada bili začepljeni, ali tada niko od sebe a mislim da je gdin Huskić bio načelnik nije mislio da to treba. Ovaj vidiš da tjera da svi rade za za ono što dobijaju pare ali daleko smo mi još moj Dedo od normalne države, pa se ljutili ili ne ljutili što je Dodik naziva “nenormalnom”!. Ja sam ovdje ipak reagovao na slike i tekst i kao “kriva općina što je prljavo školsko dvoiršte”!!!! E malo sutra, kažem: prvi sam protiv da to čiste o trošku Općine jer ne bih ni ja to dao! I meni se odbija od plaće i što da se tu pare troše, imaju direktori neka to riješe, zato i jesu direktori. Nije zar da oni iznose samo probleme a neko drugi će za njihove pare dati rješenje??? Onda je tako lako biti direktor, moj Dedo…. Tako da smo malo otišli od teme, otvori neku drugu temu za kanalizaciju, a nije to rješeno ni u drugim gradovima, samo što imaju veće rijeke pa eto….

  7. Procitao sam, previse si licno shvatio, ja sam samo iz tvog matrerijala u prethodnom komentaru izvukao zakljucak, da je problem odgoj….

  8. nisam, već je ovo baš odgovor oviam što objavljuju ovakve vijesti i slike…. Ja sam svugdje pisao i provlačio odgoj, odgoj, odgoj.. ali nije bitno, nakane su nam iste….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *