OO SDA Tešanj: Reagovanje

OO SDP Tešanj u žaru borbe za mjesta u upravnim odborima u zdravstvu, javno predstavili dokument Minsitarstva zdravstva ZDK sa brojem protokola nepotpisan od Ministrice. SDP je time pružio jasan dokaz o tome kako misli graditi Državu za Čovjeka! Umjesto zvučnog predizbornog obećanja, SDP u Tešnju danas dokazuje da gradi sistem PARTIJA iznad DRŽAVE i ZAKONA, a to je prošlo vrijeme. Stoga pozivamo OO SDP Tešanj da ne prave problem u Tešnju za ono što nisu riješili na nivou ZDK gdje su SDA i SDP usaglasili stavove.

To što SDP Tešanj nije još shvatio da nema nikakav uticaj na kreiranje politike u ZDK gdje su njihovi durgovi na vlasti, i što jedini stvarni uticaj ima Senad Subašić a ne tešanjsko partijsko rukovodstvo, nama je iskreno žao, i ništa više.

S poštovanjem !
Komisija za informisanje OO SDA Tešanj

O Tesanj Net

3 0 komentara

  1. u biti kako god okrenes ista ste vi govna.Samo gledate svoju korist od svega sto radite…crveno,zeleno,plavo,zuto…sta ti ja znam koje vec booje lopovi ste i to je jedina rijec koja vas politicare opisuje !!! Dajte mi jednog politicara a da jedva sastavlja kraj sa krajem…aha..ima al u kurcu mom…

  2. a mi ih i dalje biramo …

  3. klan tesanjski

    jebem livam mamu samose vi bore za vase guzice,,,,,,sviste vi isti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *