… Zamjena vrata u našoj školi …

Naša škola je ove školske godine učinila veliki pomak kada je u pitanju stvaranje što boljeg ambijenta za obrazovanje učenika. Tim projektom je naša Škola dokazala koliko posvećuje pažnje unaprjeđenju kvalieta obrazovanja.
Naime, riječ je o zamjeni vrata u učionicama. Umjesto postojećih drvenih (koja su bila dotrajala) ugrađena su PVC vrata na kojima su sada ugrađene I kvalitetne brave čime smo riješili problem vrata koja se nisu mogla zatvoriti. Veliku podršku u ovome projektu pružile su lokalne firme, i to: “SECOM” i “H@F”,kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Zahvaljujemo se, također i stolarskim radnjama koje su pružile pomoć u drvnom materijalu za učenike koji se obrazuju za zanimanje stolar, posebno se zahvaljujemo firmama: “Stolarija Jasar- Drincici” i “Bosnacomerc- Jelah Polje”.

Sudjelovanjem u ovim projektima, uposlenici Škole još jednom su pokazali koliko je važno raditi na poboljšanju uslova rada, a samim tim i kvaliteti obrazovanja .  Nosioci projekta bili su Balić Muhamed prof, Solo Hasan prof, i Artuković Šefik.

Muharem Saračević
Direktor

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *