Saopćenje za javnost

akcija-fom-sdp

Općinska organizacija Foruma mladih SDPBiH Tešanj nastavlja organizovnje humanitarnih akcija za  najugroženije porodice na općini Tešanj.

 

U nedjelju, 14.07.2013. godine Forum mladih SDPBiH Tešanj je porodici Alije Turkeš iz Raduše uručio prehrambeni paket, kao jednokratnu pomoć s obzirom da je ova porodica u teškoj situaciji.

 

Donaciju je osigurala Romana Brkić, članica Izvršnog odbora FOMSDPBiH Tešanj. Paket je urucen uz prisustvo donatora, predsjednice Izvrsnog odobra FOMSDPBiH Tešanj, Irnele Čolic, članice IOFOMSDP BiH Tesanj, Emine Mehinovic i potpredsjednika OOSDPBiH Raduša, Edina Medić. SDPBiH Tesanj će nastojati da i na druge načine pomogne ovoj porodici.

 

OOFOMSDPBiH Tesanj kontinuirano provodi humanitarne akcije koje imaju za cilj da olakšaju život osobama koje žive u teškim materijalnim uslovima.

 

Inače, Alija Turkeš je nezaposlen, žena mu je teško oboljela i trenutno je na bolničkom liječenju. Pozivamo i druge humane ljude da daju svoj doprinos, kako bi se pomoglo Aliji i njegovoj porodici.

 

 

 

                                                                                           Komisija za informisanje

                                                                                             Foruma mladih SDPBiH Tešanj

 

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *