Treći Javni poziv za kreditiranje pod povoljnim uslovima u poplavljenim područjima

Obavještavamo privredne subjekte sa područja općine da je Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije objavilo Javni poziv za kandidovanje Programa utroška preostalog dijela sredstava utvrđenih u razdjelu 17. Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2014.godinu „Izdaci za finansijsku imovinu – Ostala domaća pozajmljivanja“ – treći Javni poziv (Kreditiranje pod povoljnim uslovima u poplavljenim područjima), kako bi isti mogli da apliciraju za dodjelu povoljnih kreditnih sredstava.

Navedeni Javni poziv je objavljen u dnevnim novinama „Oslobođenje“, od 25.12.2014.godine i u dnevnim novinama „Dnevni list“, 27.12.2014.godine. Objava ovog Javnog poziva u „Službenim novinama Federacije BiH“ se očekuje 31.12.2014.godine. Rok za podnošenje prijava po ovom Javnom pozivu je 09.01.2015.godine.

Napominjemo da se Program i Javni poziv za kandidovanje Programa utroška preostalog dijela sredstava utvrđenih u razdjelu 17. Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2014.godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije „Izdaci za finansijsku imovinu – Ostala domaća pozajmljivanja“ – treći Javni poziv (Kreditiranje pod povoljnim uslovima u poplavljenim područjima), mogu preuzeti i sa stranice Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije www.fmeri.gov.ba.

Javni poziv možete preuzeti ovdje:

Opširnije na opcina-tesanj.ba.

O Press Opcine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *