MJEŠOVITA SREDNJA ŠKOLA TEŠANJ OBILJEŽAVA DAN ŠKOLE

DSCN6641

Javna ustanova Mješovita srednja škola Tešanj kao odgojno-obrazovna institucija djeluje od 1997. godine te danas 22.04.2016.godine devetnaesti  put obilježava  Dan škole.

Program uručivanja plaketa i zahvalnica uspješnim učenicima i profesorima za dugogodišnji rad u našoj Školi vodili su Ševko Hasanbašić i Esmira Sejdinović.

Uručene su plakete radnicima Mješovite srednje škole za deset, petnaest, dvadeset  i trideset pet godina radnog staža. Priznanja učeničkim postignućima kroz vannastavne aktivnosti i za ostvarene rezultate na takmičenjima uručila je profesorica Nisveta Kerić u ime Školskog odbora.

DSCN6641 DSCN6607 DSCN6625 DSCN6614 DSCN6636 DSCN6666

Kao i do sad Dramska sekcija pod vodstvom profesorice Lejle Čerimagić Zečo je upotpunila svečanost bogatim programom. Naši talentirani učenici Aldina Kovačević, Selma Hadžić, Kruško Maida, Sabina Bošnjo, Ajla Durak i Sadmir Hasanić izveli su performans o Bosni i Tešnju.

A skeč koji je nasmijao pun amfiteatar izveli su Merima Ogrić, Sabina Bošnjo, Selma Hadžić i Ševko Hasanbašić.

Program i naše slavlje upotpunili su naši dragi gosti iz Mašinsko saobračajne  škole iz Mostara. Direktor Mašinsko saobračajne škole Mostar, gospodin Pelko Ahmet uručio je poklon našem direktoru gospodinu Muharemu Saračević.

Dan Škole upotpunile su muzičke numere Školskog benda Ensar Hadžismajlović, Ajdin Dubravac, Muharem Džanić i Nedžad Hasanbašić.

 

Fotosekcija

Sabina Užičanin

Opširnije: msst.edu.ba

O Mjesovita srednja stru?na škola Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *