Listu sa preko 50% mladih predvodi Vedran Kaser

Vedran Kaser

Vedran Kaser

U dugoj proceduri formiranja Izbornih lista OOSDPBiH Tešanj, za Lokalne izbore 2016. godine za Općinsko vijeće Tešanj, u nedjelju 8. maja održana je sjednica Općinskog odbora OOSDPBiH Tešanj u Domu kulture Kraševo, proširena sa predsjednicima osnovnih i interesnih organizacija SDPBiH Tešanj.

Na Dnevnom redu, pored ostalog, našla se i Izborna lista sa kandidatima, koja je prošla dugu proceduru od evidentiranja u osnovnim i interesnim organizacijama SDPBiH Tešanj, kancelariji SDP-a  ili samokandidiranja,  preko provjere formalnih propisa SDPBiH i CIK, naše Kadrovske komisije i višekratnog usaglašavanja na nivou Predsjedništva OOSDPBiH Tešanj i konačnog usvajanja od Općinskog odbora OOSDPBiH Tešanj.

Općinski odbor je, nakon rasprave, usvojio predloženu listu, koja će biti predmet razmatranja i potvrđivanja viših, nadležnih organa SDPBiH.

Listu sa preko 50% mladih i preko 40% žena predvodi mladi Vedran Kaser, a ona odgovara strukturi lokalnog stanovništva. Sve što građani zagovaraju; žene, mladi, nova lica i drugo, sada mogu naći u Listi SDPBiH Tešanj, te se nadamo iskrenoj podršci građana, birača…

 

 

 

                                                                         Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *