MATURANTI MJEŠOVITE SREDNJE ŠKOLE TEŠANJ

matursko06

Grad Tešanj ima tradiciju da svoje maturante isprati na defileu kroz grad, koji predstavlja kraj srednjoškolskog obrazovanja. U četvrtak 26.05.2016.godine preko dvjesto maturanata naše škole zajedno sa direktorom, profesorima, nastavnicima, roditeljima i prijateljima uljepšali su Tešanjsku večer i pokazali svu svoju mladost i ljepotu.

Lijepo je stisnuti ruku roditeljima učenika generacije Sanida Škilje, koji se i obratio prisutnima sa rijećima hvale za vrijeme provedeno u školskim klupama. Zaslužno, direktor Muharem Saračević mu je uručio poklon.

matursko06 matursko08

Predsjednica Vijeća učenika Aldina Kovačević, koja je vodila kratak program, pročitala je i imena  učenike koji su se plasirali u uži krug izbora najboljeg učenika i imenovala svih jedanaest odjeljenja završnih razreda Mješovite srednje škole.

matursko18 matursko01 matursko02 matursko03 matursko04 matursko05 matursko07 matursko09 matursko10 matursko11 matursko12

Svoje veselje maturanti su nastavili do kasno u noć ali dostojanstveno i prikladno. U toku večeri izabrani su mister i misica:Almir Dajdić iz IV c i Nadina Bedak iz III 5 razreda.

matursko14 matursko15 matursko16 matursko17 matursko18

Hvala našim maturantima što su pokazali svojim ponašanjem i izborima da su ponosni što su bili učenici Mješovite srednje škole.

 

Fotosekcija

Opširnije: msst.edu.ba

O Mjesovita srednja stru?na škola Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *