U MJEŠOVITOJ SREDNJOJ ŠKOLI SU OBNOVLJENE RADIONICE I OSPOSOBLJENI KABINETI ZA IZVOĐENJE PRAKTIČNE NASTAVE ZA TEHNIČKA ZANIMANJA



NK1

Zbog velikog interesa učenika naše škole za nova tehnička zanimanja, odnosno  znanja, kompetencije i vještine koje nudi Mješovita srednja škola Tešanj za početak šk. 2016./2017. godine obnovljen je radionički prostor. Osposobljen je kabinet za stručno-teorijsku i praktičnu nastavu za tehnička zanimanja, predmete mehatronike  i elektroračunara.Kabinet za saobraćajnu struku, zatim  kabinet za mjerenje, klasične i inteligentne instalacije. Također je osposobljena i radionica zajedničke osnove mašinske struke. Radove na adaptaciji i prenamjeni prostora  izvodili su učenici i predavači praktične nastave iz vlastitih sredstava naše škole, a materijalno-tehničku  podršku smo imali od firme SALKIĆ d.o.o. Tešanj.

Srdačno se zahvaljujemo za podršku.

NK1 NK2 NK3

Pored kabineta, u predhodnom periodu, obnovljen je mokri čvor radioničkog prostora, stavljene su nove pločice, urađene nove instalacije i popravljen dio krova nad radionicom.

NK4 NK5

Učenicima su obezbijeđeni najbolji uslovi za rad u praktičnoj nastavi.

30.august, 2016. godine

 

Fotosekcija

MSŠ-Tešanj



Izvor: www.msst.edu.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *