OO SBB Tešanj: Saopćenje za javnost

Primitivizam pomješan sa osjećajem nemoći

Predizborna kampanja na području Tešnja je u punom jeku. Svi politički subjekti se pridržavaju propisanih normi ponašanja (uglavnom), izuzev porodične stranke tkzv. SZBIH koja nas je u dva navrata, svojim primitivnim saopćenjima, u prvi mah,  nasmijala do suza  a zatim u nama izazvala ogromno  sažaljenje prema njima.

O toj porodičnoj stranci nije potrebno trošiti riječ,  jer je javnost općine Tešanj odlično upoznata sa „radom“ i aktivnostima ove tkzv. SZBIH

Neka gradjani procjene ko donosi napredak i stabilnost. Onaj, koji je do svega što posjeduje, došao svijm radom i radom svoje porodice i koji  zapošljava i afirmiše mlade ljude ili onaj koji je svoje ogromno bogatstvo, stekao u politici i baveći se samo politikom?

U prvi mah, nismo željeli da se bavimo njima. Prepustili smo da se oni bave sami sobom ali svojim drugim,  nesuvislim saopćenjem pokazali su svoje licemjerstvo i pokazali su da traže našu reakciju.

I pored svega  u nečemu se ipak moramo složiti sa njima.
Naime, podržavamo njihov slogan „GLASAJ ZA PROMJENE“.

Pozivamo gradjane da svojim glasovima zaista izvrše promjene i porodični klan koji godinama svojata SZBIH Tešanj, jednom za svagda uklone sa političke scene jer, općepoznato je da oni gledaju samo svoj interes i samo promoviraju sebe lično a bavljenje politikom smatraju porodičnim biznisom.

 

PRESS SLUŽBA

KANTONALNI ODBOR SBB BiH ZDK
OPĆINSKA ORGANIZACIJA
T  E  Š  A  NJ

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *