Sajam Bau 2017 je poslovna, komunikacijska i informacijska platforma

I ove godine Sajam BAU 2017 ponovo je ugostio više od 2.000 izlagača iz više od 40 zemalja. Udio inozemnih izlagača se kreće oko 30-ak %. Što se tiče zastupljenosti pojedinih zemalja među posjetiteljima, na vrhu su ljestvice Austrija, Italija i Švicarska.

Dok su 2015. godine na sajmu nastupale dvije kompanije iz BiH, ove godine, svoje proizvode na Sajmu BAU od 16.-21. januara 2017. izlaže samo jedna kompanija iz BiH, Inox-Ajanović d.o.o. iz Tešnja , čime dokazuju svoju poslovnu sposobnost i inovativnost.

Firma Inox-Ajanović, čija je glavna aktivnost obrada nehrđajućih metala, prvenstveno je orijentisana na izvoz svojih proizvoda na EU tržište. Njihova poslovna politika se bazira na uspostavljanu saradnje sa novim stranim kompanijama.

Svoj radni vijek započela je 2000. godine. Od tog vremena do danas, došlo je do osavremenjavanja proizvodnje praćeno nabavkom novih mašina i ostvarenja vrhunskog dizajna i kvaliteta.

Referenc lista Inox – Ajanović d.o.o Tešanj je impresivna s tendencijom  neprestanog uvećanja novim zadovoljnim korisnicima naših proizvoda. U njihove kupce se ubrajaju firme iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Holandije, Švedske, Norveške pa čak i Amerike, koje su prepoznale potencijal Inox – Ajanović d.o.o. Trenutno zapošljava 90 radnika.

 

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *