NAJAVA: Press konferencija NK “TOŠK” u subotu.

Nogometni klub “TOŠK” Tešanj  je za subotu, 11.02.2017. godine, zakazao konferenciju za medije, koja će se održati u klupskim prostorijama stadiona “Luke” u Tešnju, sa početkom u 15:00 sati.

Saznajemo da je “TOŠK” zaokružio listu pojačanja za proljetni dio takmičenja, te da se ekipi, osim jednog bivšeg igrača “TOŠK”-a, priključuju još dva velika pojačanja čija ćemo imena vjerovatno saznati u subotu.

Trener Remetić je već ranije istakao da se, nakon odlaska braće Bašić u Dortmund, moraju tražiti tri alternative, na mjestima špic igrača, stopera te krilnog napadača.

Prisustvo konferenciji su potvrdile kolege iz TV “AMNA”, “Smart televizije”, te radio stanica “ZOS”, “Antena” radio i Radio “Tešanj”, kao i kolega Rijad Memišević iz “Maglaj Sporta”.

Ekipa “TOŠK”-a je, nakon prozivke prošlog vikenda, već otpočela sa pripremama. Osim igračkog kadra za proljetnu trku i osvajanje titule, tema press konferencije će biti i nastavak radova na infrastrukturi, kao i rješavanje ekonomske situacije u klubu. Naravno,  kolege novinari će vjerovatno, po inerciji svog zanimanja, postavljati i dodatna pitanja a iz Uprave i stručnog štaba poručuju da su spremni odgovoriti na svako.

O Sportski savez Opcine Tesanj