ČESTITKA POVODOM 15. APRILA DANA ARMIJE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE

ČESTITKA POVODOM 15. APRILA DANA ARMIJE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE

Svim pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, u ime Vlade i Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i u naše lično ime, upućujemo iskrene čestitke povodom 25. godišnjice formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine

15. april je jedan od najbitnijih datuma u višestoljetnoj historiji države Bosne i Hercegovine koju su pripadnici Armije hrabro i časno branili i odbranili.

Armija Republike Bosne i Hercegovine je priča o herojima, šehidima i poginulim borcima, ratnim vojnim invalidima i svim građanama Bosne i Hercegovine koji su ugradili dio sebe u borbu za opstanak i pravo da živimo slobodno pod suncem bosanskim.

Armija Republike Bosne i Hercegovine je priča o herojima o kojoj treba pričati svaki dan, a danas je naš zadatak, naša odgovornost i obaveza, da ne zaboravljamo herojske uspjehe i podvige koje su ostvarile proslavljene jedinice Armije Republike Bosne i Hercegovine.

 


PREMIJER
Miralem Galijašević
PREDSJEDAVAJUĆI
Jasmin Duvnjak



Izvor: www.zdk.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *