Turnir u stonom tenisu.

U nedjelju, 30.04.2017. godine, u sklopu projekta “Škola stonog tenisa” koju provodi Stonoteniski klub “NEC” iz Tešnja i pod pokroviteljstvom općine Tešanj, organizovan je klupski turnir u stonom tenisu za selekcije “Škola stonog tenisa”, “Kadeti”, “Juniori” i “Seniori – Veterani”.

Pored turnira u stonom tenisu upriličena je i svečana dodjela diploma o uspješno završenoj Školi stonog tenisa svim polaznicima. Sreća koja se mogla vidjeti na licima mladih stonotenisera tokom dodjele diploma pruža dodatni motiv za još bolji rad u budućnosti, jer na mladima svijet ostaje.

Svi polaznici “Škole stonog tenisa” su izrazili veliko interesovanje za nastavak trenažnog procesa u narednim danima, što će svima biti i omogućeno, od strane stručnog osoblja Stonoteniskog kluba “Nec”.

Članovi ovog kluba su tokom vikenda učestvovali na mektebskom turniru u stonom tenisu u Miljanovcima i turniru u stonom tenisu u Medakovu, gdje su zabilježili vrlo dobre rezultate.

Stonoteniski klub “NEC” Tešanj ovih dana provodi i akciju “Podržimo stoni tenis” sa ciljem nabavke dodatne opreme za trenažni proces kako bi se u budućnosti ovim mladim ljudima omogućili što bolji uslovi za rad i treniranje.

U nastavku nekoliko fotografija sa turnira:

O Sportski savez Opcine Tesanj