Turnir mjesnih zajednica.

JU „Sportsko rekreacioni centar“ Tešanj, uz podršku Općine, organizuje četvrti turnir mjesnih zajednica Općine Tešanj u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu. Za stoni tenis i streljaštvo pored ekipnog biće i pojedinačno takmičenje.

Otvorenje turnira planirano je za četvrtak, 28.12.2017. godine, u dvorani JU “SRC“ Tešanj, sa početkom u 18:00 sati. Termini za odigravanje utakmica su prilagođeni radnom vremenu: radnim danima utakmice se igraju poslije 17:00 sati, vikendom po dogovoru.

Igrači koji predstavljaju mjesnu zajednicu ne mogu biti mlađi od 15 godina i moraju biti mještani mjesne zajednice koju predstavljaju, prema CIPS evidenciji.

Ekipa za nogomet, koja predstavlja mjesnu zajednicu, broji minimalno 7, a maksimalno 10 igrača, od kojih dva mogu biti profesionalci (igrači koji nastupaju u prvim timovima klubova).

Ekipu za streljaštvo čine 3 člana (može mješano muško, žensko), plus kapiten ili vođa ekipe.

Ekipu za stoni tenis (igra u parovima) čine 2 igrača + rezervni.

Za pojedinačno takmičenje u streljaštvu i stonom tenisu mogu se prijaviti neograničen broj igrača iz svih MZ Općine Tešanj bez ograničenja u godinama.

Učešće na turniru je besplatno, a svaka mjesna zajednica može izvršiti po dvije prijave za mali nogomet, a po jednu ekipnu prijavu za streljaštvo i stoni tenis (pojedinačno za streljaštvo i stoni tenis je neograničen broj), najkasnije do 27.12.2017. godine.

Potvrdu za učestvovanje iz mjesne zajednice, sa ovjerenom i popunjenom tabelom, dostaviti u JU “SRC” Tešanj (dvorana), ili putem mail-a: [email protected], ili fax: 032/651-500. Tabelu za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Za sve dodatne informacije obratiti se putem mejla: [email protected] ili na telefon
032 651 500, ili na stranici www.dvorana-tesanj.com.

O Sportski savez Opcine Tesanj