Tabelarni prikaz prikupljene PET ambalaže u OŠ “Rešad Kadić”

Nakon sprovedene akcije prikupljanja PET ambalaže za period od 06.09.2010.-14.12.2010. godine, uspjeli smo prikupiti sve ukupno 1501 kg PET ambalaže.

Učenici su ambiciozno prilazili ovoj akciji, tako da smo zahvaljujući njima, roditeljima i nastavnicima, te ostalim uposlenicima škole uspjeli održati 1.mjesto na općinskom nivou.

Akcija još uvijek traje, a ono odjeljenje koje uspije prikupiti najveći broj flaša do kraja zimskog raspusta, bit će nagrađeno sa 150 KM.

Trudimo se da održimo ravnotežu prirode, i da pokažemo svima kako mladi imaju široku svijest za očuvanje naše okoline i šire.

Dragi učenici,

Kao prvo želimo da vas obavijestimo da se akcija ne završava 15.12. kao što je to bilo rečeno. Došlo je do promjene, pa se ovo natjecanje produžava do kraja zimskog raspusta. Ovo bi značilo, da preko zimskog raspusta sakupljate flaše. Kada flaše donesete prvi dan škole u drugom polugodištu, one će se prebrojati i nakon toga ćemo tek znati ko je pobjednik. Dajemo vam znači dovoljno vremena da skupite još više flaša. Potrudite se i nadamo se da će vam ovo vrijeme koje ste dobili mnogo značiti.

OŠ „REŠAD KADIĆ“ Krndija/Tešanj

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *