Poziv za natječaj za dostavljanje ponuda za izgradnju

Nevladino humanitarno udruženje „OSLONAC“ sa sjedištem u Tešnju djeluje na području općine Tešanj određeno vrijeme u cilju osiguranja i pružanja pomoći najugroženijim osobama u segmentu stambenog zbrinjavanja.

Putem članarine i drugih izvora prikupljaju se novčana sredstva, za pomoć u stambenom zbrinjavanju. Do sada je Udruženje napravilo 17 kuća kao pomoć najugroženijima.

S obzirom da već posjedujemo idejno rješenje i predmjer i predračun radova iz ranijih projekata, odlučili smo da na osnovu istoga raspišemo poziv za natječaj za dostavljanje ponuda za izgradnju individualnog stambenog objekta dimenzija 8,0 x 5,5 m .
S tim u vezi, sve zainteresirane molimo da najkasije do 15.04. 2011. godine dostave ponudu za izgradnju individualnog stambenog objekta dimenzija 8,0 x 5,5 m, a na osnovu idejnog rjesenja, predmjera i predračuna, kao i fotografija već urađenih objekata. Nakon isteka predviđenog vremena za podnošenje ponuda Komisija ovog Udruženja će izabrati najpovoljniju ponudu i sklopiti ugovor o izvođenju radova za naredni period.

Vašu kovertiranu i zapečaćenu ponudu možete lično dostaviti ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ gosp. Unkić Nedžada Općinu Tešanj ili putem pošte na adresu Trg Alije Izetbegovića 11, 74260 Tešanj, Općina Tešanj, sa naznakom “za OSLONAC”.

Idejno rješenje, predmjer i predračun radova, kao i fotografije nekih ranije urađenih stambenih objekata možete preuzeti i vidjeti na web stranici Udruženja www.oslonac.org, ili će Vam iste na vas zahtjev biti dostavljeni putem maila ili direktno kod sekretara Udruženja, Unkić Nedžada.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 032 650 022 (Unkić Nedžad).

Savjet Udruženja

Idejno rješenje i predmjer

O Tesanj Net

3 0 komentara

  1. Ma je li to pravna država počinje djelovati. E baš mi je drago da je neko skontao da se natječaji moraju raspisivat, a u Udruženju sve mozak do mozga. Eh kad bi bilo još mozgova koji bi skontali da je Oslonac (NE)VLADIN sektor ili možda nije, nisam siguran…

  2. Vedrane prestani srat, siti smo mi tvojih gluposti

  3. Emir Unkic Deba

    Čini mi se Vedrane da smo sinoć u 19,45 h bili skupa na sjednici Predsjedništva??? A možda i nismo, šta znaš ;-)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *