Penal presudio pobjednika

U posljednjoj provjeri pred predstojeći premijerligaški šampionat Čelik je na tešanjskim „Lukama“ golom sa kreča Hadžića u 31. minuti pobijedio TOŠK. Prije toga u šesnaestercu domaćina pao je Purić. Par stotina posjetilaca odgledalo je jednu solidnu predstavu a najbolju šansu pred kraj susreta TOŠK je imao preko Bašića, koji je pogodio prečku. U samom finišu susreta uslijedila je gužva u kojoj je Hećo zaradio crveni karton. Nakon susreta zamolili smo za komentar trenere obju ekipa, Nikolu Nikića i Borisa Gavarana.

Boris Gavaran – šef stručnog štaba Čelika:

Igra je bila nepotrebno oštra. Dominirali smo čitavo vrijeme a slažem se da smo trebali dati više. Nadam se da ćemo u Prvenstvu biti bolji i da ćemo Veleža pobijediti a ni bod ne bi nas razočarao.

Nikola Nikić – šef stručnog štaba TOŠK-a:

Penal sumnjiv, igrač u ofsajdu i faul na našem golmanu. Momci su odigrali dobro a posebno su me oduševili mladi, braća Bašić, Dolamić, Mrguda, Kahvić Sinanović, Bahtić, Hankić. Ovim neumanjujem igru ostalih mojih igrača, iako je kod nekoliko njih osjetio se umor. U srijedu idemo u Modriču da se nadigravamo. Jedva čekam Prvenstvo i duel sa Ilijašom i nadam se našoj pobjedi.

O Halid Fejzic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *