Intervju sa Nenadom Jelenkovićem

Intervju sa Nenadom Jelenkovićem liderom i vokalom benda Nenormalni – Menadžment Balaševića zabranio nam je njegove pesme

Po drugi put se u Tešnju, kako bi opisali atmosferu ovu veče na tešanjskoj „Gradini“ ?

Nenad Jelenković Neša: Jako mi je drago da smo po drugi put ovdje u Tešnju. Atmosfera je odlična! Sjećam se kada smo prošli put dolazili imali smo kvar na kombiju, pa smo kasnili. Ovaj put smo došli ranije da malo duže budemo u Tešnju, da se malo provedemo.

Večeras Vam je repertoar bez Balaševića. Zbog čega na svojim nastupima više ne izvodite pjesme najpopularnijeg muzičkog lale?

Nenad Jelenković Neša: Mi i dalje volimo te pjesme. Ja sam zimus bio u prvom redu na Balaševićevom nastupu u zagrebačkoj Areni. Mi nemamo pravo više izvoditi te pjesme uživo na nastupima.

Ko Vam je to zabranio ?

Nenad Jelenković Neša: Menadžment Đorđa Baševića!

Da li ste o toj zabrani razgovarali sa Đoletom Balaševićem?

Nenad Jelenković Neša: Nismo! Ja ne mogu ništa loše reći o tome. Mi smo stvarno srećni i zahvalni Đoletu. Mi smo se okupili zbog njega i svirali smo dugo njegove pjesme. Ne bi ništa loše o tome rekao, to je njihovo pravo. Ovo nas je motiviralo da počnemo da stvaramo svoje pjesme. Ako uspijemo i to izgurati do kraja, opet sam zahvalan Đoletu što nas je okupio.

Samostalni je album u pripremi, dokle je došao, do kojeg stadija?

Nenad Jelenković Neša: Pa, moglo bi se reći da smo došli do pola i još nekoliko pjesama i siguran sam da ćemo ga objaviti do kraja iduće godine. Album se neće prodavati, biće svim našim fanovima dostupan preko interneta. Bitno je da ljudi čuju naše pjesme i da krenemo sa autorskim radom jer je krajne vrijeme.

Uz raznovrstan repertoar Nenormlani su u Tešnju pjevali svoju pjesmu „Dostaje“ koju su tešnjaci prihvatilli odlično.

Razgovarao i foto: Halid Fejzić

O Halid Fejzic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *