Požar zahvatio tešanjsku Gradinu

Jučer oko 11 sati, u toku čišćenja Gradine od strane JKP Rad, izbio je požar, te zahvatio veći dio tešanjske Gradine. Na svu sreću pripadnici PVJ Tešanj su reagovali brzo te uspjeli lokalizovati i ugasiti požar.

Fotografije građana Tešnja objavljene na društvenoj mreži Facebook:

Nedim Eminagić

O Tesanj Net

4 0 komentara

  1. I to ce se naravno zataskati, krivca nema, steta na gradini ostaje i nikom nista …

  2. Postavljam isto pitanje.Ko je krivac za ovo i ko ce platiti nanetu stetu ??? Ja licno necu popusiti pricu da nije bilo nikakve stete.

  3. Općinska inspekcija, ustvari neinspekcija, jer ti ljudi apsolutno ništa ne rade, treba podnijeti prijave protiv odgovornih. Nestručno čišćenje od strane radnika Rada je dovelo do ovoga. Šteta je mogla biti nesamjerljiva ali na sreću sve se relativno dobro završilo. Odgovornost treba da snosi Rad Tešanj i nalogodavci iz općine Tešanj.
    I u pravu ste svi ovo treba istejrati na čistac i ne treba dozvoliti da se prešuti samo šturim obavještenjem. Da raja nije uslikala ni ovih slika ne bi imali.

  4. “Općinska inspekcija, ustvari neinspekcija” hoda po trgovinama, firmama, obrtima itd. i kupe lovu da “zatvore jedno oko” na propuste istih, a ovo sa pozarom ce da se zataska, nikad se nece nista poduzeti protiv odgovornih a kamoli neka steta naplatiti! U JP Rad ce se opet organizovati neka festa, zna se ko ce biti pozvan, neka koverta sa lovom ce da promijeno vlasnika i sve rijeseno! Da se ne varamo, cijela drzava tako (ne)funkcionira, sto bi to kod nas bilo drugacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *