Lokalni derbi u srijedu

U srijedu 12.10.2011 godine u 15,00 sati na stadionu Sibovi u Jelahu bit ce odigrana zaostala utakmica 6. kola Druge lige FBiH imedju domaceg Borca iz Jelaha i TOSK-a iz Tesnja.

Ekipa TOSK-a u slucaju da pobjedi u ovoj utakmici zauzet ce prvo mjesto na tabeli ispred Bosne iz Visokog i Rudara iz Breze dok domacini su igrali 2 puta nerijeseno(Azot i Bosna Sarajevo) na Sibovima tako da ce sigurno ici na pobjedu i sigurno se nece zadovoljiti remijem.

Ekipa TOSK-a u ovu utakmicu ulazi bez nekoliko standarnih igraca ali ce sigurno traziti svoju priliku iz kontra napada preko brzonogog Harisa Kurdica i kod prekida uz discplovanu igru i zalaganje svih igraca.

Ovim putem pozivamo sve navijace da dodju na ovu utakmicu uz fer i sportsko navijanje podrze naseg TOSK-a do osvajanja novih bodova.

(atomci.ba)

O Tesanj Net

Jedan komentar

  1. Citam na http://www.atomci.ba da je ova stranica pred gasenjem zbog nemogucnosti finansiranja. Klub koji ima ambicije kao Tosk mora naci nacina da finansira stranicu svojih navijaca kad vec nema svoju vlastitu. Ova stranica je jedna od rijetkih koja objavljuje vijesti iz ove lige i sramota je da informacije o Tosku citamo na blogu Rudara iz Breze ili nekog drugog kluba .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *