Gol TOŠK-a iz blago sumljive situacije!!!

U izvještaju s utakmice u Tešnju između TOŠK-a i Bosne koja je završila pobjedom TOŠK-a 2-1,na web portalu visoko.co.ba koji je i službeni PR NK Bosne iz Visokog se navodi u tekstu:

Izjednačenje je stiglo u 51. minuti kada su domaći dobili slobodni udarac na ivici šesnaesterca, lopta je upućena ka golu, ali ne bi završila u mreži da je jedan domaći igrač putem nije skrenuo u gol. Blago rečeno sumnjiva ofsajd pozicija, ali rezultat je 1:1.

Ako smatrate da je ofsajd situacija postavite video na svoj portal i to dokumentirajte javnosti a ne navodima rekla-kazala bez argumenata a ovaj portal će da preuzme link od te utakmice i situacije i da potvrdimo da su krivi navodi.Ovu utakmicu su snimale dvije televizije Smart iz Tešnja i RTV Visoko(se nalazila na tribina gdje su navijaći i neometano je uradila svoj dio posla).

Vrijedno je spomenuti da na PRESS konferenciji koja je bila poslije utakmice u prostorijama TOŠK-a administraciji web portala nije dozvoljen pristup na istu a razlog nepoznat.

Nadamo se da će presjednik kluba i ljudi koji odlućuju o tim svim stvarima poduzeti mjere i da edukuju svo to obezbeđenje kao i te službe prateće.

Nadamo se da ce u skorijom buducnosti 2012 godine pojedini mediji dobiti PRESS kartice gdje će moći da prate ove PRESS-ove bez problema a ovo se ne odnosi na oslobađanje ulaza na utakmicu jer mi plaćamo karte i ne trebaju nam nikakve povlastice i specijalne ulaznice.

Na gostovanju na Lokalnoj televiziji naš sekretar je rekao da Dobra ideja zlata vrijedi pa eto mozda je ovo prilika da edukuje sve te ljude iz obezbeđenja,saniteta i ostalih da se ne prave propusti koji ima mnogo.

Ovim se putem se izvinjavamo našim posjetiocima na uskraćenim informacijama s PRESS konferencije a bilo je mnogo pitanja koja bih bila interesantna pogotovo iz tabora NK Bosne iz Visokog.

Web portal atomci.ba radi 3 pune godine i na stotine je napisano tekstova o klubu bez i jednog plaćenog feninga što nije ni potrebno ali samo da se popravljaju stvari i da idemo ka poboljšanju uslova u klubu i oko kluba.

Atomci.ba su na raspolaganju NK TOŠK-u ako ne finansiski onda da medijski poprate sve aktivnosti vezane za klub .

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *