Prijedlozi za Upravni odbor (1)-Završetak jesenje sezone u omladinskom pogonu

Web portal atomci.ba pokreće novu rubriku Prijedlozi za Upravu NK TOŠK-a pa možda i da se uspije da realizuje neki od naših prijedloga.Ako imate nekih ideja možete nam proslijediti putem našeg emaila ili preko naše facebook grupe web portal atomci.ba.

Ovako to rade naši susjedi Boraca iz Jelaha a nadamo se da će i kod nas da bude u skorije vrijeme i da če oko naše kamere zabilježi iste stvari.

U sali vatrogasnog doma u Jelahu, Pioniri i Predpioniri FK Borca, zajedno sa svojim trenerima su obiljezili zavrsetak jesenjeg dijela sezone.

Odlicna ideja koju su realizovali treneri i roditelji djece, i ovo je jos jedan primjer kako se treba raditi sa ovim mladim igracima.
Druzenju su prisustvovali skoro svi mladi igraci, i uz kolace i sokove, svecano obiljezili kraj polusezone.
Ovo druzenje je iskoristeno da djecu upoznaju sa zimskim terminima treninga, razmjenom misljenja izmedju roditelja i trenera, kao i analizom igraca koju je napravio trener pionira Pasic.
Svakako da je ovo dobar primjer i ostalim skolama, kako bi se ucvrstila veza izmedju djece, trenera, i roditelja, a uz povjerenje svih njih dolaze i uspjesi.
Samo da podsjetimo da je ovaj klub poznat po dobrom radu, povjerenju, i pozrtvovanosti, i rezultat toga je da su ova djeca do sada prosli veliki broj turnira, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Evropi.
Svaka cast za djecu, trenere, i roditelje, zelimo Vam da i dalje ovako radite, a uz ovakav rad, i ljubav prema sportu i djeci, dobri rezultati sigurno moraju doci.

Preuzeto:WWW.FKBORAC.JELAH.BA

 

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *