Forum mladih pomaže najugroženijim

Da Forum mladih SDPBiH Tešanj ne posustaje u nastojanjima da pomogne ugroženim porodicama pokazuje akcija izvedena simbolično na kraju godine, kada se sumiraju rezultati iz protekle a prave planovi za narednu godinu. Na ovaj način smo pomogli jednoj socijalno ugroženoj porodici da bar prve dane Nove godine provedu u veselijem raspoloženju.
Novo rukovodstvo Foruma mladih SDPBiH Tešanj je odlučno da nastavi sa dobrom praksom realizacije humanitarnih akcija.
Ovom prilikom posjetili smo porodicu  Hasana Muratovića iz Putešića.

Delegacija predvođena predsjednikom Foruma mladih SDPBiH Tešanj Vedranom Kaserom, a u sastavu Ernad Hrvić i Hakija Ahmetagić ispred Foruma mladih, te Osman Bošnjak ispred Osnovne organizacije SDPBiH Kalošević je i prilikom ove posjete porodici uručila paket osnovnih životnih namirnica koje će im vjerujemo biti od pomoći.

Nadamo se da smo ovim  skromni doprinosom  ovoj porodici uljepšali novogodišnje praznike, te da će im naredna godina biti bolja i uspješnija od ove prethodne. Forum mladih SDPBiH Tešanj će nastaviti sa sličnim aktivnostima, ali se nadamo da će doći vrijeme kada ovakve akcije neće biti potrebne i kada će svi građani moći živjeti od svog rada.

Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *