Održana Skupština TOŠK-a

U zgradi „Koteksa“ održana je Skupština najstarijeg tešanjskog sportskog kolektiva. Delegati usvojili su izvješaj rada UO za period 10.03.2011. do 17.02.212. godine, finansijski izvješaj i plan rada za ovu godinu. Prihodi TOŠK-a za prošlu godinu su 101.918 maraka a rashodi su 104.859 KM. Po ovoj računici TOŠK je u minusu 2.941 KM.
Izabran je novi predsjednik Skupštine kluba Edin Mujčić, koji je zamijenio Harisa Sejdića. Mujčić će obnašati tu ulogu do nove Skupštine koja je planirana za nekoliko mjeseci ove godine. Dosadašnji predsjednik Uprave TOŠK-a Edin Jabandžić iz poslovnih razloga ne želi više biti predsjednik kluba. Naslijednik Jabandžića biće poznat za desetak dana.

Napokon su na „Luke“ stigla pojačanja, riječ je o Softiću i Krkaliću. Usvojen je i prijedlog o incijativi za formiranje Općinskog fudbalskog saveza Tešanj.

O Halid Fejzic

Jedan komentar

  1. Krajnje je neozbiljno od strane “nove” uprave koja se uzgred rečeno bira svake polusezone da NISU imenovali trenera Toška. Armin Mrguda ni u kojem slučaju NE MOŽE biti trener jer momak nema nikakvog iskustva a cisto sumnjam i znanja da vodi Tošk. Možda Mrguda odgovora pojedincima koji će se miješati u njegov rad i raditi kako oni kažu to ne znam, ali znam da je ovo krajnja neozbiljnost.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *