ČESTITKA

Već dvadeset godina Bosna i Hercegovina živi državnu samostalnost i neovisnost utemeljenu na svojoj milenijskoj opstojnosti. Još uvijek postoje snage koje ne mogu da shvate i prihvate faktičko stanje i odustanu od retrogradnih, rušilačkih namjera.

U nadanju za bolju budućnost svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine čestitamo 1. mart- Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine i želimo svako dobro!

U ime OOSDPBiH Tešanj i svoje osobno

Predsjednik OO SDPBiH Tešanj
dr. Sead Rožajac

O Tesanj Net

Jedan komentar

  1. Nisam mislio zaista jer znam na šta će ovo da izađe.
    Hvala iskrena na čestitkama jer je doživljavam ko neko ko je prije 20 godina izašao i glasao.
    Ali, ali….Čak sam 3 noći, hoću – neću da napišem komentar, pa odustanem ali sada kada sam razgovarao sa gdinom Ahmetagićem i koji hoće da me ubijedi u nešto što sam svojim očima gledao e moram pa makar me prozivali kao onda IZVJESNI ŠEFKET!
    Posjeta gdina Lagumdžije Banja Luci je izazvala toliko neke nemoći kod mene kao građanina, ne znam koji su povodi bili da ide prvo u posjetu RS i Dodiku ali ono što me je ponizilo je da na stolu NEMA ZASTAVE BiH!!! Simbola bez kojih nema razgovora, prošle godine turski, čini mi se, ambasador nije htio ući u salu dok se nisu postavila državna obilježja BiH.. Neću da pominjem što mi je krivo kao građaninu da se glasovito najavila posjeta ministra vanjskih poslova BiH – RS! Kao da je posjetio London ili Prag, Žepče da ne pominjem.
    Zaista sam uvrijeđen i krivo mi što ja eto ovo pišem, ili je fakat na mome računaru bila foto montaža, ili sam sa drugim browserom otvorio pa nepotpuna slika pa fali jedna zastava na stolu?!?, ali ne, zaista lijepo sam vidio, kada je pričao sa Dodikom zastave NIJE bilo (mada mi Nedim Ahmetagić nešto reče da su mu rekli, valjda iz Centrale da je zastave bilo, valjda centrala uvijek bolje vidi, šta li?), kada je pričao sa Radojičićem zastave je bilo!!!
    Zastava je svetinja! I nikad mi nije bilo jasno ono u kaubojskim filmovima ili onim iz srednjeg doba kada barjaktari nose zastavu, bez oružja… Ubiju ga a drugi preuzima zastavu i nosi i gine…..
    Ako neko ima taj snimak da na stolu ima BH zastava neka ga objavi i ja ću se izviniti i za to i odgovarati, mada ne vidim razloga zašto bih kada na TV nije bilo niti evo na ovoj slici na sarajevo-x.com nema slike… Ali ovako zamajavati narod, i mene, da smo svi za nezavisnu, da smo 01.03.1992. odlučno rekli i bla bla….
    Mogao sam ja jednostavno promjeniti i korisničko ime i pisati pod drugim imenom ali neću. Ovo me boli čini mi se više no kada smo se morali braniti, jer da mi neko na moje oči podmeće e to ne mogu trpiti.. Ili tužite FTV ili sarajevo-x.com gdje je ova slika objavljena. Ako FTV ima taj snimak neka ga ponovno pusti da svi vidimo. I molim sada ove koji će me napasti da prvo dobro pročitaju komentar, da se informišu, da pogledaju ovu sliku, evo i im i link
    http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/ministar-vanjskih-poslova-bih-posjetio-banju-luku/120228164
    pa onda da opletu po meni, ali po meni samo. Iza ovog teksta stojim samo ja i isključivo JA. Iza mene nema nikakve stranke, partije, udruženja.. SAM SAMCAT!
    Nisam zaosta imao namjer uda kvarim čestitku i praznik niti imam protiv tešanjskog SDP išta, već jednostavno sam primoran da kao običan, narodni čovjek izrazim svoje nezadovoljstvo ovim činom (nemam mail gdina Lagumdžije), jer sada ne gledam Zlatka Lagumdžiju kao stranačkog lidera već čovjek koji je dobio mandat da zastupa moju i svoju državu za koju smo se i ja i on borili.
    A od tesanj.net očekujem nagradu u slučaju povečanja broja posjeta, nešto kao honorar u slučaju povećanja tiraža…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *