Čestitka u povodu 50. godina postojanja Gimanzije „Musa Ćazim Ćatić“ Tešanj

Općinski savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Tešanj u povodu 50 godina postojanja Gimnazije „Musa Ćazim Ćatić u Tešnju“ upućuje iskrene čestitke rukovodstvu, uposlenicima i učenicima ove ustanove.

Gimnazija u Tešnju za svoje pedesetogodišnje djelovanje bila je temeljna obrazovna institucija kroz koju su prošle generacije građana Tešnja i u kojoj su namicali potrebna znanja i na taj način doprinosili boljem životu u ovoj sredini. Značaj obrazovanja za građane i zajednicu je nemjerljiv, a čemu je Gimnazija u Tešnju nesebično doprinosila kroz dosadašnji rad i postojanje. Izražavamo svoju spremnost i stav da se u sadašnjem trenutku u obrazovanje treba ulagati puno više, kako bi se opremljenost svih obrazovnih ustanova i materijalni položaj uposlenih podigao na veći stepen, a što bi doprinosilo i boljem obrazovanju građana, a time i poboljšanju općeg stanja naše zajednice.

Još jednom, u ime OS SBiH i u svoje lično ime, svim učenicima, rukovodstvu i uposlenicima čestitiam 50 godina postojanja Gimnazije „Musa Ćazim Ćatić“ u Tešnju.

Općinski Savjet SBiH Tešanj

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *