Saopćenje za javnost

U Socijaldemokratsku partiju u MZ Piljužići pristupilo 30 članova

Odavno planiran i zbog hladnoće odgađan sastanak članova i simpatizera SDPBiH u Osnovnoj organizaciji SDPBiH Piljužići, organizirano je u nedjelju 11. marta.
Nakon radnog sastanka Predsjedništva OOSDP Piljužići, prisutni su imali priliku razgovarati i postavljati pitanja izabranim dužnosnicima SDP-a od općinskog do državnog nivoa.
Pored dvjesto i više članova i simpatizera Osnovne organizacije, druženju su prisustvovali i mnogi članovi osnovnih organizacija SDP-a sa općine.
Prisutne su pozdravili predsjednik Općinske organizacije SDPBiH Tešanj dr. Sead Rožajac, kao i Premijer ZE-DO kantona, te Ministri za promet i komunikacije i Ministar rada, socijalne politike i izbjeglica.

Istaknuta je potreba komunikacije građana predstavnika svih nivoa državne vlasti u svakim prilikama u cilju razumijevanja potreba građana, ali i shvatanje građana šta je vlast kadra da učini za građane.

Ovom prigodom uručene su članske karte za trideset novih, mladih članica i članova SDPBiH, što je ustaljena praksa u svim Osnovnim organizacijama u sličnim prilikama.

Ovom prilikom bi pohvalili Osnovnu organizaciju SDPBiH Piljužići koja se pokazali kao dobar organizator i domaćin.

Komisija za informisanje
OOSDPBiH Tešanj

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *