Saopćenje za javnost

Forum mladih SDPBiH Tešanj priprema nove aktivnosti

Forum mladih SDPBiH Tešanj je 10.03.2012. godine održao treću sjednicu Izvršnog odbora. Nakon uspješno provedene Donatorske večere jedna od tačaka dnevnog reda je bila i Izvještaj o Donatorskoj večeri koji je pripremila Komisija fonda za unapređenje obrazovanja. Prilikom razmatranja Izvještaja vodila se konstruktivna rasprava te su doneseni zaključci da je Donatorska večera uspješno organizovana, da su financijski efekti bolji u odnosu na prošlu godinu, te da treba nastaviti sa ovakvim načinom organizacije koji se pokazao kao jako dobar.

Izvršni odbor je također razmatrao i aktivnosti koje su planirane u narednom periodu. Donesena je odluka da se organizuje turnir u stolnom tenisu čim se obezbjedi odgovarajući prostor. Također je donesena odluka da se na Dan planete zemlje organizuje šetnja kako bi podigli svijest kod mladih ljudi o ekologiji i zdravom načinu života.

Izvršni odbor je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost aktivisticama Foruma mladih koje su nesebično pomogle u podjeli čestitki građanima Tešnja na Dan žena, te na ovaj način podržale Forum žena koji je centralnu manifestaciju imao u Motelu AA u Jelahu, gdje je druženju prisustvovali oko 150 članica i simpatizeriki SDPBiH.

Komisija za informisanje
Foruma mladih SDPBiH Tešanj

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *