Interview sa Admirom Ljevakovićem

Razgovarali smo s našim bh internacionalcem Admirom Ljevakovićem koji nastupa za ekipu Teplica koja nastupa u Prvoj Češkojligi.


Prije svega da Vam cestitamo na 2 postignuta gola koja ste postigli u poslednjoj utakmici 1 ceske lige protiv Dukle Praga s kojim se borite za 5 mjesto

Hvala Vam, mislim da je to bio povratak kao iz snova, mislim da smo sa tom pobjedom osigurali 5. mjesto.

Imali ste operaciju meniskusa ali i smrtni slucaj u porodici gdje Vam je otac umro i na najbolji ste se nacin vratili na teren?

Operacija je prošla na najbolji način. Taman sam se trebao vratit na teren, onda me pogodila jos teža vijest, tako da ovu utakmicu posvečujem rahmetli ocu Ekremu.

Još jedno kolo je ostalo u 1 Češsoj ligi i koje po Vama najbolja i najkvalitetnija ekipa u Vašoj ligi?

Liberec i Plzen odlučuju o prvaku,sastaju u zadnjem kolu. Sparta je kiksala u predposlednjem kolu i izgubila je šanse za titulu. Liberec je zaslužio titulu za kompletno odigranu sezonu.

Pratite li dešavanja vezana za bh fudbal, ekipa TOŠK-a je izgubila bitku za ulazak u veći rang dok je ekipa Čelika u opasnoj zoni?

Stalno sam u kontaktu sa igračima TOŠKa. Možda nisu bile ambicije da se udje u veći rang. Idemo tamo sledeče sezone, a ekipa Čelika je prvi dio sezone odigrala dobro, medjutim u zadnje vrijeme
nižu loše rezultate. Nadam se da če stvari doći na svoje mjesto.

Poslije završene sezone u Českoj ligi dolazite s porodicom na odmor u Tešanj?

Ako Bog da, za nekih 7-10 dana bih trebao biti u nasoj čarsiji.

Hvala Vam na odvojenom vremenu za atomci.ba portal i uvjek nam se odazovete na poziv i želimo Vam sretan dolazak u naš Tešanj

Hvala Vam na pozivu kao i lijepim željama.

Razgovarao: Sejo Muftić – www.atomci.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *