MANN+HUMMEL BA – Najpoželjniji poslodavac 2012

Posao.ba, najpopularniji portal za ponudu i potražnju poslova u BiH, i ove godine, peti put zaredom dodjeljivo je priznanja kompanijama koje su izabrane za najpoželjnije poslodavce u 2012. godini. Posjetioci portala su se po svom nahođenju i bez unaprijed ponuđenih odgovora izjasnili za koga bi najviše voljeli raditi i zbog čega.
U istraživanju je ove godine učestvovalo 8.185 ispitanika iz svih dijelova BiH. Imena firmi u istraživanju nisu unaprijed ponuđena i izbor se temelji isključivo na percepciji korisnika koji su po vlastitom mišljenju navodili one kompanije za koje bi najviše željeli raditi i zbog čega.

Rezultati istraživanja obuhvataju poredak prvih deset najpoželjnijih poslodavaca u BiH sa procentom glasova koji su osvojili, a poslodavci koji su se našli između 11. i 30. mjesta svrstani su po kategorijama, tako da se MANN+HUMMEL BA našla u proizvodno-prodajnom sektoru, te je 10.05.2012. godine primila priznanje „Najpoželjniji poslodavac 2012“, a ujedno stekla pravo na korištenje žiga „Najpoželjniji poslodavac 2012“. Ispred MANN+HUMMEL BA priznanje su primili Direktor Smail Ramović i Manager HR Arjana Krivdić.

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *