Održana 15.sjednica Savjeta

Dana 28.02.2013.godine u 13,00 održana je 15.sjednica Savjeta na kojoj su doneseni slijedeći zaključci:

1. Da se lista prioriteta za 2013.godinu formira nakon obilaska preostala 4 zahtjeva, te da se nakon prliminarnog bodovanja za 10 prvorangoiranih podnosilaca zahtjeva izvrše dodatne provjere putem organa Općine, CSR, i MZ. Nakon eventualnih korekcija unesenih podataka će se izvršiti ponovno bodovanje i rangiranje konačne liste priorteta za 2013.godinu. Također je dogovoreno da će redosljed realizacija projekata biti po sticanju potrebnih uslova kao što su obezbjeđenje dokumentacije, finansijskih sredstava,..

2.    Savjet je donio odluku da se Skupština NHU „Oslonca“ održi 15.03.2013. u 14,00 sati. Dogovoren je načina sazivanja Skupštine, dnevni red Skupštine, te su doneseni konačni prijedlozi Skupštinskih odluka i to: Odluku o usvajanju izvještaja o radu NHU „Oslonca“ za 2012.godinu zajedno sa finansijskim izvještajem i izvještajem Nadzornog odbora,  Prijedlog odluke o priznanjima za najboljeg donatora, člana i aktivistu za 2012.
3.    Savjet je dogovorio i način upućivanja poziva za prijavu na natječaj za izvođenje projekata za 2013, zatim način distribucije Glasnika – Izvještaja o radu za 2012., te izradi članskih iskaznica i aktivnostima na obezbjeđenju kancelarijskog i skladišnog prostora.

Izvor: Oslonac.org

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *