Učenici JU Srednje tehničke škole promoviraju sigurniji internet – „ Upoznaj opasnost – ne zabranjuj“

IMG_4305

U nastavku realizacije projekta „ Upoznaj opasnost – ne zabranjuj“ koji uz podršku organizacije Infohouse Sarajevo i partnera MFS-EMMAUS Doboj Istok provodi Vijeće učenika JU Srednje tehničke škole u petak 17.05.2013. godine u centru grada, nasuprot zgrade Opčine Tešanj, organizovan je „INFOPULT“ na kojem su učenici upoznavali prolaznike sa opasnostima koje prijete mladim na internetu.

U sklopu infopulta vršena je i podjela promotivnih letaka urađenih u saradnji sa partnerom.
Posjećenost infopulta je bila na zavidnom nivou a među posjetiocima bio je i Načelnik općine Tešanj, gospodin Suad Huskić koji je pult obišao u pratnji direktora Srednje tehničke škole gospodina Fehima Softića i izrazio riječi pohvale i podške učenicima.
Takođe, mnogo riječi pohvale imala je i bivša ministrica obrazovanja,nauke,kulture i sporta, gospođa Bernadeta Galijašević kao i ostali posjetitelji.

Sve aktivnostima na realizaciji infopulta uradili su učenici Selma Brka, Emina Tanjić, Kantić Zehra, Meho Hatić, Ermin Šečić i Nedim Hafizović u saradnji koordinatorom škole za Vijeće učenika Albinom Softićem, pedgogicom Aldinom Katicom i profesoricom Selvedinom Spahić.

O Tesanj Net

2 0 komentara

  1. Nije Ermin Šećić nego Erwin Šećić, i jest pise se Erwin :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *