Testiraj se besplatno i osvoji diplomu ili kurs

SbS

Povodom početka ljetnog intenzivnog kursa 15.6. 2013. a kao poklon našim simpatizerima Centar za strane jezike Step by step A.T. organizuje besplatno ulazno testiranje u Zenici i Tešnju.

S obzirom da zajednica simpatizera našeg centra iz dana u dan sve više raste brojeći preko 4000 članova samo na Facebooku odlučili smo da u znak zahvalnosti svi oni koji imaju predznanja iz njemačkog i engleskog jezika mogu doći na besplatno testiranje i saznati kojem CEFR (Zajednički evropski referentni okvir za jezike) nivou njihovo znanje odgovara. Testiranje će se održati u sklopu našeg standardnog testiranja pred početka nastave, a osoba koja na pismenom i usmenom testu demonstrira najviši nivo poznavanja njemačkog ili engleskog jezika osvaja besplatno izdavanje diplome u iznosu od 140 KM. Osoba koja bude imala najskromniji nivo znanja njemačkog ili engleskog osvaja besplatan ljetni intenzivni kurs u iznosu od 170 KM.

Na ljetnom intenzivnom u ponudi osim općeg engleskog i njemačkog, nudimo njemački za medicinare, engleski konverzacijski, francuski, talijanski i turski. Grupe početnog nivoa za skoro sve jezike su već formirane i ostalo je po nekoliko slobodnih mjesta. Cijena kursa je 146 KM za osnovce, 155 KM za srednjoškolce, studente i nezaposlene, 170 KM za zaposlene, moguće je platiti na dvije rate. Besplatno testiranje će se održati 14.6. 2013. u Zenici i 15.6. u Tešnju, u 16:30. Prijaviti se može na 061 246 804, 061 196 357 ili tako što u inbox na našoj facebook stranici pošaljete ime, prezime, grad (Zenica ili Tešanj) i jezik. Dobro nam došli!

O Tesanj Net