MANN+HUMMEL BA – Sigurnost uposlenika na prvom mjestu

SAFETY-FIRST 

Firma koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom filtera MANN+HUMMEL BA dd Tešanj je pored toga što postiže značajne rezultate iz oblasti razvoja, proizvodnje i prodaje filtera putničkog, teretnog i drugih programa veoma značajan faktor i u drugim poljima.

Naime, privatizaciom nekadašnje tvornice filtera UNICO FILTER dd Tešanj koja je osnovana 1974 godine, i ulaskom u MANN+HUMMEL grupaciju, konstatno se spominje ista kao jedan od najboljih i najuspešnijih primjera privatizacije u BiH.

Kada su u pitanju investicije i ulaganja u opremu, edukaciju uposlenika takođe zauzimamo prvo mjesto u regiji.

Stipendiranje studenata, izdvajanja za socijalnu pomoć, pomoć ustanovama za liječenje, doniranje uređaja bolnici, podrška u uređenju grada, briga o uposlenicima kroz materijalna izdvajanja, poštivanje kolektivnog ugovora i dr. također smo među prvim u BiH i šire.

Posljednjih godina MANN+HUMMEL BA je dobitnik nekoliko priznanja kao što su: Ključevi grada Tešanj što je i najveće priznanje koje općina Tešanj dodjeljuje, zatim dobitnici smo priznanja Najpoželjnjiji poslodavac u 2012 godini, a od preko 50 članica u grupaciji MANN+HUMMEL Ba je dobitik priznanja i nagrade za 2012 godinu kao Socijalno najodgovornija članica, a evo posljednje veom značajno priznanje koje nam je dodijeljeno unutar grupacije jeste ovo koje se odnosi na 1.000.000 radnih sati bez povreda uposlenika na radu što govori zaista mnogo o našim savjesnim uposlenicima, uređenom sistemu rada i ponašanja na radnim mjestima, kao i brizi naših menadžera o uposlenicima na način da su obezbjeđena sva neophodna tehničko-tehnološka i druga neophodna sredstva za rad.

 

KVALITET UVIJEK – SIGURNOST PRIJE SVEGA!

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *