Vahidin Omerović(golman NK TOŠK-a):Očekujemo pobjedu protiv Natrona

omerovic

Web portal atomci ba Vam donosi razgovor s mladim i perspektivnim golmanom Vahidom Omerovićem koji je nastupio na svim utakmicama u jesenjem dijelu(op.aut. 13 kola) i jedan je od “krivaca” što se NK TOŠK nalazi na samom vrhu tabele.

Web portal atomci ba Prije svega da Vam se zahvalimo na odvojenom vremenu za nas portal i kako bih analizirali proteklih 13 kola nk tosk-a a evo nalazite se na samom vrhu rame uz rame s Bosnom?

Vahidin Omerović(golman NK TOŠK-a):Naravno uvijek se ima vremena za prijatelje TOŠK-a i hvala Vam na ustupljenom prostoru , a za ovo poslednje 13 kola mogu samo reč da sam zadovoljan sa svojom ekipom sa radom i s trudom naravno želim napomenit da smo mi ipak jedna od mladih ekipa u takmicenju ali i da imamo iako malan ali dobar kadar sa nekolio veoma talentovanih igraca ali uz  te sve mlade igrace imamo  i par iskusnih koji ekipu znaju motivirat i spremiti za takmicenje,prije svega  zelim spomeniti Burekovica koji nam veoma igru poboljsava ali tako isto pravi pozitivnu  atmosferu u ekipi i koji savjetuje ove nase mlade igrace.Tu je naravno šef stručnog štaba Ajdin Mrguda kao i njegov prvi asisten Hamdo  Kahvić koji su odlično pripremili ekipu fizički ali i psihološki.

Web portal atomci ba:Dolazi nam komsijski dvomec protiv Natrona u Tesnju pa onda protiv Borca u Jelahu?

Vahidin Omerović(golman NK TOŠK-a):Dolazi nam jedna jaka i čvrsta ekipa Natrona koja se nalazi u samom vrhu lige tako da će biti veoma teška i borbena utakmica gdje se nadamo pobjedi i da čemo upisati nova tri boda.Što se tiče Borca iz Jelaha pa daleko je govoriti jer smo svi bazirani na ovu utakmicu s Natronom i tako radi i naš trener da radimo utakmicu za utakmicu a jedino što mogu reći za utakmicu s Borcem da se očekuje kvalitetna utakmica i nadamo se da čemo ostati neporaženi i u toj utakmici.

Web portal atomci ba:Da se osvrnemo na protklu utakmicu protiv Hrida gdje ste pobjedili u fgostima a Vi ste bili kapiten u toj utakmici jer pravo nastupa nije imao Hankic

Vahidin Omerović(golman NK TOŠK-a):U utakmici  protiv Hrida  dobio sam povjerenje od trenera  da nosim kapitensku  traku koju  ču sada  da vratim nasem pravom kapitenu Hankicu a mogu samo pomenuti da smo se borili i da smo i na veoma losem terenu uspijeli dobro igrati tako da smo s gostujućih utakmica uspjeli donijeti 8 bodova do sada.

Web portal atomci.ba:Da Vam se zahvalimo na odvojenom vremenu za web portal atomci ba i ujedno koju bih poruku poslali navijačima i simpatizerima NK TOŠK-a.

Vahidin Omerović(golman NK TOŠK-a)Hvala i našim prijateljima s web portala atomci.ba koji redovno prate zbivanja i dešavanja oko TOŠK-a ,ovu bih priliku da iskoristim da pozovem sve simpatizere i navijače TOŠK-a da posjete utakmice na Lukama ali i poslednje kolo na Šibovima u Jelahu.

Razgovarao web portal atomci.ba(Sejo Muftić)

plakata za rentanje avantura

Opširnije na atomci.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *