Ajdin Muslić(igrač TOŠK-a):Samo nas pobjeda interesuje

naslovna

Web portal atomci.ba:Na početku razgovora da nam kažete nešto o sebi i klubovima gdje ste nastupali?

Ajdin Muslić(igrač TOŠK-a):Prošao sam školu NK Čelika iz Zenice sa kojim sa bio juniorski prvak,jednu sezonu sam bio i u prvom timu Čelika a poslije Čelika igrao sam još u Žepcu,Krivaji i Bosni iz Visokog.

 

Web portal atomci.ba:Ekipa TOŠK-a  je odigrala 13 kola i nalazi se na samom vrhu Druge lige Cenar i možete li nam analizirati ovih 13 proteklih kola kao i kvalitet lige?

Ajdin Muslić(igrač TOŠK-a):Liga je dosta kvalitetna i ujednačena i zaista je lijepo vidjeti ekipu TOŠK-a na vrhu i ako ovako nastavimo sigurno čemo i ostati na vrhu tabele gdje objektivno i pripadamo.

602601_4206465449468_726548937_n

Web portal atomci.ba:Vaša očekivanja za komšijski derbi s Natronom iz Maglaja i koliko poznajete ekipu Natrona?

Ajdin Muslić(igrač TOŠK-a):Kao i u svakoj utakmici idemo na pobjedu sigurno da imamo respekt prema ekipi Natrona ali nas samo pobjeda interesuje..Natron je dobra ekipa što pokazuje i stanje na tabeli,poznajem par igrača i sigurno je da će bit dobra utakmica.

1173704_10151841957189104_1661720557_n

Web portal atomci.ba:Hvala Vam na odvojenom vremenu za web portal atomci ba i mnogo srece u budućem radu i koju bih poruku poslali navijačima i simpatizerima TOŠK-a?

Ajdin Muslić(igrač TOŠK-a):Hvala i Vama na pozivu i na praćenju rezultata ekipe TOŠK-a i da Vam poželim mnogo uspjeha u budućem radu a navijačima TOŠK-a bih poručio da dođu na stadion Luke u subote i da nam pomognu u osvajanju nova tri boda.

Razgovarao:Sejo Muftić(web portal atomci.ba)

plakata za rentanje avantura

 

 

 

 

Opširnije na atomci.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *