Ermin Vehabović(igrač Natrona):TOŠK-u ćemo da pokvarimo planove

1376627_532826086810785_1664941555_n

Web portal atomic.ba:Prije svega da Vam se zahvalimo na odvojeno vrijeme za web portal atomci ba i kako bih analizirali proteklih 13 kola u dresu Natrona a i kvalitetom Druge lige Centar?

Ermin Vehabović(igrač Natrona): Nista,hvala i Vama na pozivu i drago mi je da ima takvih portala koji prate svoje klubove,to je za svaku pohvalu.Što se tiče Druge lige Centar mislim da je dosta podjeljenja postoji 7-8 dobrih,kvalitetnih ekipa,dok se ostale ekipe ne mogu nositi i bore se za opstanak. Kvaliteta same lige mislim da je puno bolja nego prethodnih godina,vjerovatno je razlog i tome što se sudjenje popravilo u većini utakmica,uvijek ima izuzetaka.

407183_294135797373643_676963655_n

 Web portal atomic.ba:Ekipa Natrona se nalazi na 4 mjestu s osvojena 23 boda i sada dvije utakmice igrate vezane u gostima protiv Famosa i TOŠK-a?

Ermin Vehabović(igrač Natrona):Već smo igrali sa Famos-om i tu utakmicu smo izgubili,možda neočekivano,al nakon njihova 4 poraza sve je učinjeno da nas dobiju,sudjenje na toj utakmici neću komentarisati,mada smo golove primili više našim greškama nego kvalitetom  igre  protivnika.Dok sa TOŠK-om igramo u subotu,pravi komšijski derbi.

Web portal atomic.ba:Vaša očekivanja za komšijski derbi s TOŠK-om u Tešnju i koliko poznajete ekipu NK TOSK-a?

Ermin Vehabović(igrač Natrona):Što se tiče ekipe TOŠK-a i utakmice sa njima,mislim da im je ekipa veoma dobra,poznajem dosta njihovih igrača,imaju dosta mladu ekipu koja sa par iskusnih igrača čine jednu dobru i kompaktnu ekipu koja i spada u sami vrh Druge lige Centar.Utakmica sa njima če biti pravi uzitak za gledaoce I ne očekujem bas neku ljepoticu od utakmice,više borbenu,al mi ćemo, kao i u svaku , utakmicu ući otvoreno i na pobjedu. Kada na dvije strane imate ,po meni, dobre ekipe,što i tabela govori onda treba i očekivati dobru i uzbudljivu utakmicu.Ekipa TOŠK-a je u prednosti,što zbog posljednjih rezultata (psihički),to i zbog domačeg terena i što su imali vise odmora (mi igrali utakmicu Kupa BIH) i naravno sve ćemo učiniti da pred svojom publikom završe sezonu pobjedom,naravno mi smo tu da im pokvarimo planove.

 

Web portal atomic.ba:Vriedno je spomenuti da ste prvi strijelac Druge lige Centar i koliko ste postigli golova u proteklih 13 kola a utakmciu protiv Rudara iz Breze  ste postigli 5 golova?

Ermin Vehabović(igrač Natrona): Sada da li sam prvi strijelac lige, ne znam,mislim da sam za klub u ovoj polusezoni postigao 16 golova ,od toga 5 u Kupu,sto je vjerovatno i dovoljno da se nadjem u vrhu liste strijelaca Druge lige Centar.Pet golova protiv Breze je i rezultat dobre igre mojih saigrača,jer bez njih to ne bi uspio.Nadam se da ću seriju nastaviti i u komšijskom derbiju,ti golovi imaju posebnu draž,jer sam i u prethodna dva kola bilo strijelac.

 

Web portal atomic.ba:Ekipa Natrona je zabilježila odličan uspjeh i u Kupu BIH gdje ste igrali 1/8 protiv ekipe Mladosti iz Bijeljine?

Ermin Vehabović(igrač Natrona): Natron je ove godine napravio historijski uspjeh za klub,dosli smo do 1/8 finala,ispali smo od Mladosti ukupnim rezultatom 5:1(1-1 u Maglaju op.aut)ali to je realno gledajući i bio naš maximum,jer sa ovim igrackim kadrom teško se možemo nositi sa premijerligasima ,ipak je to dva ranga iznad nas.Ipak biH ja čestitao svojim kolegama i upravi na ovim rezultatima u Kupu i da slijedeće godine dodju stepenicu više,zaslužili su to prije svega uprava kluba na čelu sa predsjednikom Husejnom Mrvoljkom.

293847_10151088527190964_1951238732_n

Web portal atomic.ba:Želimo Vam mnogo uspjeha u svijetu nogometa ali i privatno i drago nam je da sarađujemo I na samom kraju šta bih poručili gledaocima prestojećeg derbija?

Ermin Vehabović(igrač Natrona):Hvala i Vama na ustupljenom prostoru  kao i da Vam poželim mnogo uspjeha u budućem radu i samo tako nastavite ,i ja često posjećujem Vaš portal i za svaku je pohvalu a poručio bih gledaocima TOŠK-a i Natrona da dođu na utakmicu i podrže svoje klubove uz fer i korektno navijanje a obje ekipe se nalaze u vrhu tabele i sigurno će prikazati lijepu fudbalsku predstavu.

Razgovarao:Sejo Muftić(web portal atomci.ba)

plakata za rentanje avantura

 

Opširnije na atomci.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *