Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a):Krećemo u realizaciju projekta”Jedan navijač jedna stolica”

haris sejdic

Web portal atomic.ba:Presjedniće Sejdiću,prije svega da Vam se zahvalimo na odvojenom vremnu za nas portal i vec smo vas upoznali s projektom “jedan navijac jedna stolica “…Da nam kazete Vas stav o ovoj ideji.

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a)Na početku,dozvolite da se zahvalim na Vašem praćenju rada NK TOŠK-a i mediskoj podršci koju nam dajete.Ideja je izvrsna,I ona ima smisla s obzirom da je potrebno u što skorije vrijeme srediti i tribune.Mogli ste vidjeti da je u prethodnom period rađeno na infrastrukturi kluba isto tako je sređena i zgrada TOŠK-a(enterijer i eksterijer).

 

Web portal atomic.ba:Možete li nam reći o kojem se broju stolica radi i nešto više o aktivnostima oko projekta?

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a): Što se tiče išlo bi se prvo na prikupljanje ponuda na 500 stolica da se vidi okvir, koliko košta, a onda bi krenuli i konkretno u realizaciju ove ideje.Tu če se napraviti još kompletan projekat o realizaciji ove ideje kao I napraviti radni tim koji če raditi u polusezoni na realizaciji ove ideje.Planirano je da do 1 marta 2014 godine da se obezbjede sredstva a svaki član koji kupi stolicu imat če besplatan ulaz na sve utakmice u organizaciji NK TOŠK-a u proljetnom dijelu sezone 2013/2014 godine.Da spomenem da o dove sezone penzioneri imaju besplatan ulazak na stadion Luke dok je praksa kluba da pripadnice ljepšeg pola imaju uvjek besplatan ulaz.

 

Web portal atomic.ba:Hvala Vam na informacijama koje ste dali za web portal atomci ba i na samom kraju sta bih poručili navijačima i simpatizerima NK TOŠK-a?

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a):Očekujemo podršku od navijača i simpatizera, pa makar to bila samo lijepa riječ. Dosta nam je loših vijesti, treba nam malo priče o uspjehu, o dobroj igri, timu, i sl. . I da se na samom kraju se zahvalim  svima koji podržavaju rad kluba kao i za one koji če da podrže ovu ideju”Jedan navijač jedna stolica”.

 

 

 

Opširnije na atomci.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *