Biznis Servis Info Dan
Povodom realizacije projekta ”Centar za razvoj karijere mladih – CERK”, Jedinstvena organizacija mladih Jelah, u Petak, 24.01.2014. godine sa početkom u 15:00 sati u velikoj sali Općinskog vijeća Tešanj, organizuje ”BIZNIS SERVIS INFO DAN”.

BIZNIS SERVIS je program Jedinstvene organizacije mladih iz Jelaha u oblasti omladinskog poduzetništva a cilj programa je osnažiti 20 mladih ljudi za preuzimanje odgovornosti i proaktivno djelovanje u pokretanju i upravljanju vlastitim poduzećem (biznisom).

U okviru Info dana, svim prisutnim, će biti održana kratka prezentacija Biznis servis programa (obuka, poslovno istraživanje, stručni mentoring i druge informacije) kao i mogućnosti i način učešća.

Pozivamo sve zainteresovane i motivisane mlade ljude između 18 i 30 godina sa područja općine Tešanj, koji žele uzeti aktivno učešće u ovom programu, da prisustvuju ovom događaju i detaljnije se upoznaju sa programom.

Projekat ”Centar za razvoj karijere mladih – CERK” se realizuje u okviru UNDP-ovog projekta ”Jačanje lokalne demokratije/demokracije III – LOD III” kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura.

Budite kreatori Vaše budućnosti!

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *