Haris Sejdić:Idemo na 500+500 stolica na Lukama u Tešnju

haris sejdic

Razgovarali smo s prvim čovjekom NK TOŠK-a Harisom Sejdićem.

Web portal atomci.ba:Možete li nam reći kakva je trenutna situacija u TOŠK-u?

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a):Trenutna situacija u TOŠK-u je zadovoljavajuća i moze se reci stabilna.

 

Web portal atomci.ba:.U ovoj polusezoni ste pojačali klub s 3 nova igraca i kakvo je situacija u igrackom i strucnom kadru?

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a):Naše ambicije nisu velike u ovoj sezoni tako da nismo radili na pojačanjima.Situacija u igračkom kadru je solidna Stručno stab je pojačan.

 

 

Web portal atomci.ba:Projekat “Jedan navijač jedna stolica” je u punom jekui do današnjeg dana je skupljeno 450 stolica i kakve su Vaše proznoze?

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a):Akcija jedan navijač jedna stolica je naišla na pozitivan odjek u javnosti i možemo biti vise nego zadovoljni.Ujedno da se zahvalim svim koji su podržali ovu akciju i koji če to da podrže u narednom periodu.Idemo na 500+500 stolica na Lukama u Tešnju.

 

Web portal atomci.ba:Skupstina kluba je 16.2.2014 godine (nedjelja) u 14 sati u restoranu “Ukus” u Tešnju?

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a):To je redovna skupština NK TOŠK-a te bih iskoristio priliku da pozovem sve navijače,simpatizere i prijatelje NK TOŠK-a da se odazovu u što večem broju.

 

Web portal atomci.ba:.Kakva je saradnja s klubovima u nasem susjedstvu

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a):Suradnja sa klubovima je odlična Pokušali smo da prevazidjemo stare nesuglasice na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Web portal atomci.ba:Ambicije kluba u sezoni 2013 2014 i koje po Vama favorit za ulazak u veci rang jer se medju 5 ekipa nalazi i NK TOSK a tu su jos Bosna Visoko,Gorazde,Natron i Borac iz Jelaha

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a):Naše ambicije i mogućnosti u ovoj sezoni su među 5 ekipa u vrhu a favoriti su Bosna iz Visokog i Goražde.

Web portal atomci.ba:.Hvala Vam na odvojenom vrmenu za web portal atomci ba i mnogo uspjeha u buducem radu

Haris Sejdić(presjednik NK TOŠK-a):Da se i ja Vama zahvalim za promociju NK TOŠK-a i da zahvalim na ustupljenom prostoru na Vašem portalu kao i da Vam poželim mnogo uspjeha u budučem radu.

 

Opširnije na atomci.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *