KK Unija na 9. internacionalnom turniru ILIDŽA 2014

kk-unija-1K.K.”UNIJI” 1 MEDALJA SA “9 INTERNACIONALNOG ILIDŽA PRVENSTVA 2014” Dragi prijatelji karate kluba “UNIJA” Tešanj 08.03.2014 su naši karatisti pod vodstvom trenera Glavić Almira učestvovali na “9 INTERNACIONALNOM TURNIRU-ILIDŽA 2014” u tehničkoj organizaciji K.K.CHAMPION Ilidža.

Na ovom internacionalnom turniru, uzelo je učešće preko 1200 takmičara iz: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije, Crne Gore.

Naši takmičari su ovaj put imali težak zadatak do osvajanja medalja. Jedini naš takmičar koji je bio uspješan je Rahmanović Džanan koji je osvojio srebrenu medalju u kategoriji (kate 10 godina).

Takođe treba spomenuti naše takmičare Salkičević Ajdina i Handžić Sajru koji su uspjeli doći do repasaža i borbe za 3 mjesta, ali nisu uspjeli to da osvoje. Ajdin je tijesno izgubio sudijskom odlukom i rezultatom (3:2), dok je Sajra isto bila poražena rezultatom (5:0).

Na kraju treba čestitati treneru Glaviću i osvajaču medalje našem Džananu Rahmanoviću na rezultatu kojeg je napravio, a našim ostalim takmičarima želimo više sreće sljedeći put.

Klub se nastavlja i dalje pripremati za ostala takmičenja koja dolaze u narednom periodu.

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *