10. sajam privrede „Biznis 2014“ Tešanj će se održati

10-sajam-privrede

Unatoč svim neprilikama koje su zadesile naše sunarodnjake, 10. sajam privrede „Biznis 2014“ Tešanj će se održati!

Udruženje/Udruga privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj kao jedna od vodećih poslovnih institucija u Bosni i Hercegovini, koja okuplja veliki broj privrednih subjekata koji su prepoznati kao generator privrednih aktivnosti, su i u ovom teškom vremenu pokazali i drugu, prije svega, ljudsku dimenziju.

Među prvima su prepoznali katastrofalne posljedice koje su se desile usljed poplava nezapamćenih razmjera i priključili se aktivnostima prikupljanja humanitarne pomoći, gdje god je to bilo potrebno, bez nacionalnih, političkih ili bilo kojih drugih predrasuda.

Njihova snaga se ogleda u neposredno donesenoj odluci da će i pored svega što nas je zateklo, tešanjski sajam privrede „BIZNIS 2014“, biti održan od 22.-24.05.2014.godine dodajući novu, prije svega humanitarnu dimenziju, gdje će sva sredstva prikupljena od sajma biti namijenjena onima kojima su najpotrebnija.

Zbog toga, svi Vi koji ste namjeravali da prisustvujete otvorenju sajma ili posjeti istog, znajte da dajete novi doprinos – POMAŽETE!

Sve aktivnosti koje nisu primjerene momentu u kojem se nalazimo, neće biti održane tokom sajma.

UDRUŽENJE/UDRUGA PRIVREDNIKA „BIZNIS CENTAR“ JELAH-TEŠANJ ZA GRAĐANE BOSNE I HERCEGOVINE!

POMOZIMO ZAJEDNO!

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *