Kampanja SDPBiH Tešanj počela iz Džemilić Planja

Tribiina u Džemilić Planjama

Tribiina u Džemilić Planjama

Općinska organizacija SDPBiH Tešanj je otpočela realizaciju svog plana predizborne kampanje za Opće izbore u Bosni i Hercegovini 2014. godine.

Planom su zacrtane tribine sa članovima i građanima u svim mjesnim zajednicama, zajednički skupovi za više naselja, susreti kandidata sa određenim socijalnim grupama i kategorijama građana, i drugi oblici neposrednog susreta kandidata sa građanima.

U utorak 16. septembra 2014. godine tribinom sa članstvom i građanima u Džemilić Planjama otpočela je naša zvanična kampanja.

Nije slučajno što je naša kampanja krenula iz Džemlić Planja, razlog je povećan interes mještana ove MZ za politike SDPBiH, što je potvrdio i solidan broj prisutnih, posebno mladih.

Uz predstavljanje svih naših osam kandidata za sve nivoe vlasti u Bosni i Hercegovini i predstavljanje kandidata SDPBiH za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakira Hadžiomerovića, čula su se i pitanja građana koja su se odnosila na socijalno – ekonomske probleme, pitanja lokalne komunalne infrastrukture, ali i strateških društveno – političkih pitanja bitnih za izgradnju i funkcioniranje Bosne i Hercegovine kao države.

Ako je suditi po početku, očekuje nas dosta posla kako bi odgovorili na povećan interes glasača i očekivanja da SDP nastavi sa svojom politikom i realizacijom strateških projekata.

Ova činjenica nam nameće i posebnu ozbiljnost i odgovornost.

SDP i ovom prilikom poziva sve aktere na fer i korektno ponašanje u ovoj predizbornoj kampanji.

 

 

                                                                                        Komisija za informisanje

                                                                                                       OOSDPBiH Tešanj

Opširnije na sdp-tesanj.org

O OO SDP Tešanj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *