Najbolji frizer u BiH je Jelašanin!

Otvoreno državno prvenstvo za frizere Banjaluka bilo je pravo mjesto gdje je veliki broj učesnika imao priliku da pokaže koliko su vješti sa makazama u ruci. Preko 70 frizera kroz različite discipline takmičilo se za titulu najboljih a sve pod budnim okom stručnog žirija.

samel-rad

Rad Samela Subašića

Umjeća, hrabrosti ali i dobrog druženja među učesnicima nije nedostajalo. Njihovi radovi i postignuti rezultati ujedno su im i uslovi koje moraju da ispune kako bi mogli da se predstave na nekom od prestižnih svjetskih takmičenja iz ove oblasti.

Na takmičenju su učestvovali predstavnici iz BiH, Crne Gore, Srbije i Hrvatske, te predstavnici kozmetičkih kuća, koji su prezentovali svoje proizvode. A u okviru takmičenja održani su i i edukativni seminari sa predavačima iz Italije.

 

Jelašanin Samel Subašić osvojio je prvo mjesto na državnom prvenstvu frizera koje je održano u Banja Luci. Samel je “pomeo” konkurenciju na takmičenju i predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na prvenstvu Europe koje će se održati u Parizu ove godine.

Naime Samelu ovo nije jedini uspjeh ove vrste. Znao je on i ranije osvajati takmičenja za frizere još od školskih dana pa kasnije u profesionalnoj karijeri. Želimo našem Samelu puno uspjeha u Parizu kao i u privatnom i profesionalnom životu.

Piše: Faruk Garić

The post Najbolji frizer u BiH je Jelašanin! appeared first on Tešanj.

Opširnije na: Tesanj.biz

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *