Madi pustio u prodaju dva nova proizvoda iz linije de luxe

Mesna industrija Madi pustila je ove sedmice u prodaju 2 potpuno nova proizvoda iz segmenta de luxe. U pitanju su dimljeni pileći file i iskošteni dimljeni pileći batak.

Naime riječ je o proizvodima koji su zbog svoje ekskluzivnosti i kakvoće dugo vremena razvijana od strane naših stručnjaka i tehnologa izjavio Direktor društva Maid Jabandžić. Proizvodi su rađeni od čistog pilećeg mesa i kao takvi jako malo su začinjeni i nježno zadimljeni, idealni za ishranu sportista, ljudi koji su na dijetalnom režimu ishrane ali i ostalih konzumenata kojim je bitan kvalitet ishrane.

Treba spomenuti da samo pakovanje je vrlo eksluzivno i da smo jedini proizvođač koji u ovoj formi pakuje svoj proizvod u BiH. Kada govorimo o iskoštenom pilećem bataku koji je po svemu prvi proizvod ove vrste na tržištu smatram da je ovo proizvod s kojim će i naši kupci uvidjeti koju tehnologiju i stručnjake Madi ima u svojim proizvodnim procesima izjavio je Jabandžić. 

Šta drugo reći nego da su pomenuti proizvodi već na policama te da kupcima i konzumetima Madi proizvoda želimo dobar tek”, saopšteno je iz Madija.

Izvor: klix.ba

O Tesanj Net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *