Taekwondo akademija Tešanj – Upis novih članova.

Taekwondo akademija Tešanj od 01.02.2017. godine vrši upis novih članova. Svi zainteresovani mogu se javiti u terminima predviđenim za treninge i to:

  • Tešanj – nove prostorije kluba u ulici Skendera Kulenovića (preko puta Elektrodistribucije), utorkom i petkom od 18:00 sati i nedjeljom od 17:00 sati,
  • Šije – Osnovna škola, ponedjeljkom i petkom od 17:30 sati.

Novi klupski prostor Taekwondo Akademije Tešanj, koji se nalazi u Tešnju kod Biroa za zapošljavanje (preko puta Elektrodistribucije), članstvu je na raspolaganju 24 sata dnevno za treninge.

Glavni treneri u klubu su Elvin Mehmedović – crni pojas 4. dan i Irfan Mahmutović – crni pojas 1. dan. Klub trenutno broji preko 100 aktivnih članova uzrasta od 4-35 godina a novina je da se radi i sa rekreativcima od 35 do 60 godina, sa kombinacijama fitnesa i Krossfit vježbi, koje su idealne za tijelo, skidanje masnih naslaga i očuvanje i poboljšanje zdravlja.Takođe, rade se i individualni treninzi, one koji žele sami da treniraju, te treninzi za muškarce i žene koji žele da skinu višak kilograma, kao i za one koji imaju problema sa zdravljem, uz efikasne metode vjezbanja. Sve vježbe se rade bez utega, samo sa vlastitom težinom tijela, uz najsavremenije metode vježbanja. Takođe, dostupne su i vježbe samoodbrane u sklopu taekwondo treninga. Dođite i isprobajte, bez obaveze.

Dodatne informacije na broj: 063/907-719, Elvin Mehmedović, trener, crni pojas 4. dan.

DOBRODOŠLI!

O Sportski savez Opcine Tesanj