Naši kickboxeri uspješni na “GRAND PRIX BIH 2017” u Ilidži.

Jučer (subota, 18.02.2017. godine) naši borci iz CBS “Tešanj”  i KBS “Borac” Jelah nastupali su na Kickboxing Kupu “GRAND PRIX BIH 2017” u Ilidži za kadete, juniore i seniore, u organizaciji Kickboxing akademije “Ilidža”.

Na ovom izuzetno jakom turniru je nastupio 541 takmičar iz 71 kluba iz 7 država. Naše ekipe Klub borilačkih sportova “Borac” Jelah i Centar borilačkih sportova “Tešanj” Tešanj su još jednom pokazale da spadaju u sami vrh kickboxinga u BiH te su i na ovom takmičenju osvojili pregršt medalja.

Ekipa Centra borilačkih sportova “Tešanj” osvojila je 14 medalja: 4 zlatne, 7 srebrenih i 3 bronzane, te pehar za najuspješniju takmičarku turnira. Medalje su donijeli: Džejlana Piro, koja je proglašena i za najusješniju takmičarku turnira, Adnan Dedić, Muamer Dedić, Jasmin Spahić, Eldar Halilović, Muriz Hadžikadunić, Amar Nurović, Adnan Halilović i Nadira Spahić.

Ekipa Kluba borilačkih sportova “Borac” Jelah osvojila je 10 medalja: 5 zlatnih, 3 srebrene, 2 bronzane te pehar za najboljeg takmičara turnira.

ČESTITAMO!

O Sportski savez Opcine Tesanj